Hoppa över till innehåll

Integritetspolicy

Information om Cookies

Enligt lag om elektronisk information ska besökare på en webbplats i
integritetssyfte få information om att cookies används. Informationen i
cookien är möjlig att använda för att följa en användares surfande. Cookie är
en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator för
att ge tillgång till olika funktioner. Det går att ställa in din webbläsare så att
den automatiskt nekar cookies. Mer information kan man hitta på Post och
telestyrelsens hemsida.

Personuppgifter

Genom att handla hos Håfströms Service AB accepterar du vår dataskyddspolicy
och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga
integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din
beställning. Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredjepart utan
rättslig grund.

Håfströms Service AB är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du
lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att
kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev
eller kampanjerbjudanden - för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina
individuella behov.
Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med
dataskyddsförordningen (GDPR) lagrar och behandlar dina uppgifter.
Vad är en personuppgift?

En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till
en fysisk person.

Vilka uppgifter lagrar vi?

För att kunna hantera din beställning samt svara på frågor relaterat till din
order (kundtjänst) lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, adress,
telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik.
Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina
uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva
en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

Rättslig grund

I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet
med dig.
Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig.