Hoppa till innehållet

Några av våra kundlösningar

Vi på Håfströms Service erbjuder säkerhetslösningar till företag och privatpersoner. Våra system bygger på standardiserade lösningar med kameror som kan kombineras med olika produkter och tjänster efter behov och önskemål. Därför kan vi erbjuda ett brett utbud och hög service med egen personal till mycket förmånliga priser, anpassat för de flesta ändamål.

Alstrums Lantbruk AB

Alstrums Lantbruk AB

Årets Nötköttsföretag 2019 - Henrik Nisser

Hos Alstrums gård har Håfströms kamerasystem många fördelar. Utomhus så förekommer mindre aktivitet av dieseltjuvar mm.

Inomhus så kontrollerar vi foderbord och rengöringen. Vi har även kameror på boxarna där kalvningen sker, det känns skönt att bara ta upp telefonen för att kontrollera att allt går rätt till. Vi spara mycket tid med videoövervakning från Håfström.

Sibylla i Skåre

Sibylla i Skåre

Håfströms första Sibylla restaurang vi monterat kamera övervakning hos. Kunden var så nöjd att fler Sibylla har följt på vårt koncept.

Vi kan se allt som händer via 3 st skärmar. Kontor/Drive in/och matberednings rum. Så personalen kan enkelt se drive in kö och om det behövs mer folk till kassan eller om det kommer gods till inleverans.

Rånrisken är minimal då det är en kontantfri restaurang, men det förekommer en del skadegörelse, då har ett övervakningssystem från Håfströms varit mycket effektivt.

Hultmans maskiner

Hultmans maskiner

Hos Hultmans maskiner i Fagerås har Håfströms installerat kamera övervakning över hela gården / företaget

Hultmans levererar maskiner 24 timmar om dygnet och har fjärrstyrda portar, då är det smidigt övervakning för att se när olika maskiner levereras. Diesel och materiella stölder ur maskiner har automatisk försvunnit då gården är övervakad dygnet runt.

Försäkringsbolaget har även bättre premier för stölder mm, övervakningssystemet bidrar till en tryggare och mer ekonomisk vardag.

Tack för förtroendet!